מדיניות פרטיות

סעיף 1 – שימוש בנתונים אישיים שנאספו

אנו מצייתים לתקנה הכללית להגנה על נתונים (תקנה 2016/679 של האיחוד האירופי מיום 27 באפריל 2016 (GDPR) ולחוק מס ' 78-17 מיום 6 בינואר 1978) ולחוק הגנת הנתונים.
כל רכישה באתר שלנו MARGERENE.COM בכפוף לאיסוף מידע אישי שניתן לאחסן ולהשתמש בו כגון:
כתובת ה- IP שלך, המיקום הגיאוגרפי, הסוג והגרסה של הדפדפן שלך, מערכת ההפעלה, הביקורים, הביקורים, השימוש באתר שלנו, מקור המפנה, משך הביקור, הדפים הנצפים ונתיבי הניווט באתר, כתובת דוא"ל, שם, עסקאות, מספר טלפון, מידע בנקאי ומטא-נתונים.
לפני שתחשוף בפנינו מידע אישי אודות אדם אחר, עליך לקבל את הסכמתו של אותו אדם ביחס לחשיפה ולעיבוד של מידע אישי זה במסגרת תנאי מדיניות הפרטיות שלנו.


סעיף 2 – הסכמה

מידע אישי שנמסר לנו דרך אתר האינטרנט שלנו ישמש למטרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו.
אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך כדי:
לנהל את האתר / למנוע הונאה ולשפר את אבטחת האתר / להתאים אישית את האתר עבור כל משתמש / לשלוח פריטים / לספק שירותים / להעביר חשבוניות ועסקאות בנקאיות / לתקשר, להודיע, לשלוח ידיעונים מוסכמים / לעבד תלונות.
אתה יכול לגשת לנתונים הנוגעים לך, לתקן אותם, לבקש את מחיקתם או לממש את זכותך להגביל את עיבוד הנתונים שלך. אתה יכול גם לבטל את הסכמתך לעיבוד הנתונים שלך בכל עת; אתה יכול גם להתנגד לעיבוד הנתונים שלך; אתה יכול גם לממש את זכותך לניידות הנתונים שלך.
באמצעות כתובת הדוא"ל: [email protected]
בקר באתר האינטרנט של www.cnil.fr לקבלת מידע נוסף על זכויותיך. אם אתה סבור, לאחר שפנה אלינו, שזכויות "Informatique et Libertés" שלך אינן מכובדות, אתה יכול לשלוח תלונה ל- CNIL.

סעיף 3 – גילוי נאות

איננו מעבירים את המידע האישי שלך לשותפים שלנו או לשירות חיצוני אחר ללא רשותך.
אנו עשויים לחשוף את המידע האישי שלך:
ככל שאנו נדרשים לעשות זאת על פי חוק;
בקשר לכל הליך משפטי מתמשך או עתידי;
כדי לבסס, לממש או להגן על הזכויות המשפטיות שלנו (כולל מסירת מידע לאחרים למטרות מניעת הונאה והפחתת סיכוני אשראי);
לכל אדם שאנו מאמינים באופן סביר שהוא חלק בלתי נפרד מבית משפט או מרשות אחרת המוסמכת לחשיפת מידע אישי כזה אם, לדעתנו, בית משפט או רשות כאלה עשויים לבקש את חשיפתו של מידע אישי כזה.

סעיף 4 – שירותים הניתנים על ידי צדדים שלישיים

לחלק משערי התשלום יש מדיניות פרטיות משלהם בנוגע למידע שאנו נדרשים לספק להם עבור עסקאות הרכישה שלך.
אתרי צד
שלישי אתר האינטרנט שלנו מכיל קישורי היפר-טקסט לאתרי אינטרנט של צד שלישי ומידע עליהם. אין לנו שליטה על אתרים אלה, ואנחנו לא אחראים למדיניות הפרטיות או לנוהלי הפרטיות שלהם. לכן אנו ממליצים לך לקרוא בעיון את מדיניות הפרטיות שלהם כדי שתוכל להבין כיצד הם יתייחסו למידע האישי שלך.

סעיף 5 – אבטחה

כל אמצעי הזהירות ננקטים כדי למנוע אובדן, שימוש לרעה או שינוי של המידע האישי שלך המאוחסן בשרתים המאובטחים שלנו.
כל העסקאות הפיננסיות האלקטרוניות המתבצעות באמצעות אתר האינטרנט שלנו יהיו מוגנות על ידי טכנולוגיות הצפנה.
אתה מכיר בכך שהעברת מידע דרך האינטרנט אינה בטוחה מטבעה, ושאיננו יכולים להבטיח את אבטחת הנתונים שלך הנשלחים דרך האינטרנט.
אתה אחראי לסודיות הסיסמה שבה אתה משתמש כדי לגשת לאתר שלנו; לא נבקש ממך את הסיסמה שלך בדוא"ל, בעל פה, או במצב לא מקוון אחר באזור הלקוח שלך בחנות האינטרנט.

סעיף 6 – גיל ההסכמה

על ידי שימוש באתר זה, אתה מצהיר כי אתה לפחות בגיל הרוב במדינתך או במחוז מגוריך, וכי נתת לנו את הסכמתך לאפשר לכל קטין התלוי בך להשתמש באתר זה.

סעיף 7 – שינויים במדיניות הפרטיות

אנו עשויים לעדכן מדי פעם מדיניות זו על ידי פרסום גרסה חדשה באתר האינטרנט שלנו. עליך לבדוק דף זה באופן קבוע כדי לוודא שאתה מודע לשינויים במדיניות זו. אנו עשויים להודיע לך על שינויים במדיניות זו בדוא"ל או באמצעות שירות ההודעות הפרטיות באתר האינטרנט שלנו.
אם החנות שלנו נרכשת על ידי חברה אחרת או מתמזגת איתה, המידע שלך עשוי להיות מועבר לבעלים החדשים כדי שנוכל להמשיך למכור לך מוצרים.

עוגיות

האתר שלנו משתמש בקובצי Cookie. קובץ Cookie הוא קובץ המכיל מזהה (מחרוזת של אותיות ומספרים) שנשלח על-ידי שרת אינטרנט לדפדפן אינטרנט ומאוחסן על-ידי הדפדפן. לאחר מכן, המזהה מוחזר לשרת בכל פעם שהדפדפן מבקש דף מהשרת. קובצי Cookie יכולים להיות "מתמידים" או "הפעלה": קובץ Cookie מתמשך מאוחסן על-ידי הדפדפן ונשאר חוקי עד תאריך התפוגה שלו, אלא אם כן הוא נמחק על-ידי המשתמש לפני תאריך תפוגה זה; באשר לקובץ Cookie של הפעלה, תוקפו פג בסוף הפעלת המשתמש, כאשר הדפדפן סגור. קובצי Cookie בדרך כלל אינם מכילים מידע המזהה משתמש באופן אישי, אך המידע האישי שאנו מאחסנים אודותיך עשוי להיות מקושר למידע המאוחסן בקובצי Cookie ומושג על-ידי קובצי Cookie.

אנו משתמשים בעוגיות הפעלה ובקובצי Cookie מתמידים באתר האינטרנט שלנו.
שמות קובצי ה-Cookie שבהם אנו משתמשים באתר שלנו והמטרות שלשמן אנו משתמשים בהם מתוארים להלן:
אנו משתמשים ב-Google Analytics וב-Adwords באתר שלנו כדי לזהות מחשב כאשר משתמש מבקר באתר/ עוקב אחר משתמשים בזמן שהם גולשים באתר/ מפעילים את השימוש בעגלת קניות באתר/ משפרים את השימוש באתר/ מנתחים את השימוש באתר/ מנתחים את השימוש באתר/ לנהל את האתר/ למנוע הונאות ולשפר את אבטחת האתר/ להתאים אישית את האתר עבור כל משתמש/ לשלוח פרסומות ממוקדות שעשויות לעניין משתמשים מסוימים;
רוב הדפדפנים מאפשרים לך לסרב או לקבל קובצי Cookie.
כמו מה:

  • עם Internet Explorer (גרסה 10), באפשרותך לחסום קובצי Cookie באמצעות הגדרות החלפת ניהול קובצי Cookie הזמינות על ידי לחיצה על "כלים", "אפשרויות אינטרנט", "פרטיות" ולאחר מכן "מתקדם";
  • עם Firefox (גרסה 24), אתה יכול לחסום את כל העוגיות על ידי לחיצה על "כלים", "אפשרויות", "פרטיות" ולאחר מכן בחירה "השתמש בהגדרות מותאמות אישית עבור ההיסטוריה" מהתפריט הנפתח וביטול הסימון "קבל עוגיות מאתרים"; ו
  • עם Chrome (גרסה 29), אתה יכול לחסום את כל העוגיות על ידי מעבר לתפריט "התאמה אישית ובקרה" ולאחר מכן לחיצה על "הגדרות", "הצג הגדרות מתקדמות" ו "הגדרות תוכן" ולאחר מכן בחירה "מנע מאתרים להגדיר נתונים" בכותרת "עוגיות".

לחסימת כל קובצי ה-Cookie תהיה השפעה שלילית על השימוש באתרים רבים.

אם תחסום קובצי Cookie, לא תוכל להשתמש בכל התכונות של האתר שלנו.

באפשרותך למחוק קובצי Cookie שכבר מאוחסנים במחשב שלך.

דוגמה: עם Internet Explorer (גירסה 10), עליך למחוק את קובץ קובצי ה- Cookie באופן ידני (באפשרותך למצוא הוראות לביצוע פעולה זו כאן http://support.microsoft.com/kb/278835);

  • עם Firefox (גרסה 24), אתה יכול למחוק עוגיות על ידי לחיצה על "כלים", "אפשרויות", ו "פרטיות", ולאחר מכן בחירה "השתמש בהגדרות מותאמות אישית עבור ההיסטוריה" ולחיצה על "הצג עוגיות", ולאחר מכן על "מחק את כל העוגיות"; ו
  • עם Chrome (גרסה 29), אתה יכול למחוק את כל העוגיות על ידי מעבר לתפריט "התאמה אישית ושליטה" ולאחר מכן לחיצה על "הגדרות", "הצג הגדרות מתקדמות" ו "מחק נתוני גלישה" ולאחר מכן "מחק עוגיות ונתונים ממודולים מאתרים אחרים" לפני לחיצה על "מחק נתוני גלישה".למחיקת קובצי Cookie תהיה השפעה שלילית על השימוש באתרים רבים.

קצין הגנת מידע – DPO

SAS מרגריט פומפון ממנה את לורנס טורצ'י כקצין הגנת נתונים באתר MARGERENE במסגרת חוק ה-GDPR לעיבוד נתונים אישיים.

עודכן: 12/07/2021

Shopping Cart
בחר את המטבע שלך